Bitcoins Carnivore Cult er både dum og korrekt

Saifedean Ammous, forfatter av „The Bitcoin Standard“, fortsatte å hakke biff-tartar på tallerkenen min på et Bitcoin-møte i august 2018, mellom vitser om liberale plebs.

Som den yngste kvinnen i rommet ønsket jeg, som vanlig, aksept fra Bitcoin-klanen. Til tross for nesten et tiår med (svingete) vegetarisme, aksepterte jeg forfatterens kjøttoffer i bytte mot et intervju utenom rekorden. Jeg torpederte spørsmål om veien mellom bitt. Ammous fortalte meg forrige uke, via direkte melding, at han ikke kunne huske om det var hans første offentlige biffmiddag. Men det ville være mange som fulgte.
Abonner på Blockchain Bites, vår daglige oppdatering med de siste historiene.
Ved å registrere deg vil du motta e-post om CoinDesk-produkter, og du godtar vilkårene og personvernreglene våre.

Lenge før han ble bitemaker var Ammous et kjøtteter.

„Jeg var uavhengig av lavkarboketo,“ sa han og refererte til ketogene dietter. „Disse to tingene begynte å smelte sammen mer og mer etter hvert som folk som var interessert i østerriksk økonomi, ble interessert i kjøtt og god mat.“

I løpet av det siste tiåret har biffmiddager med bitcoin-tema blitt et globalt ritual, vert for samfunn fra San Francisco til Tokyo. Det var Kraken-børsens Bitcoin-evangelist Pierre Rochard som organiserte det meste av Ammous ’biff-og-bitcoin-middager i New York, og inviterte venner fra møtet med Socratic Seminar. Dette var selvfølgelig pre-COVID. (I disse dager er det noen utendørs sammenkomster på strender og parker.)

“Jeg reiste til USA, og Pierre ba meg innom i New York, og han ville organisere en middag for meg. Så dukket det opp 70 mennesker, ”sa Ammous. „Etter det spurte og krevde alle på Twitter stadig sin egen biffmiddag i sin egen hjemby.“

Å bli en Bitcoin-rovdyr-evangelist

Siden den gang organiserte Ammous middager med Bitcoin-tema i mer enn et dusin byer, inkludert Hong Kong, Amman, Beirut, London, Madrid og Milano. I mellomtiden legger hundrevis av Bitcoin-fans rutinemessig kjøttfull matporno ut via Twitter- og Telegram-grupper som „Citadel Chefs.“ I likhet med Ammous påstår de ofte at de naturlig fant dette som en hobbykombinasjon, i stedet for å følge en demografisk trend. Som Crypto Twitter-ikon @cryptomedici skrev: „Jeg følger ikke chad-livsstilen, chad-livsstilen følger meg.“
ejwvvhnu0aemwky

Ammous er blant de mest kjente rovdyr-evangelistene som tvitrer varme bilder av fete biffer, hans versjon av tørstfeller. Faktisk skrev den produktive økonomen et manifest for å grille biff for å „slå fiat-mat“, som tilsvarer tomme karbohydratkalorier med inflasjonære statlige penger.

(Tung-i-kinnet) fortellingen sier at bitcoinere som Ammous rett og slett vil unngå den forestående sammenbruddet av den vestlige sivilisasjonen ved å gjenoppfinne føydalismen, da herrer over private „citadel“ kjøttkasser betalt med verdens „hardeste“ penger. Kjærlig kjøtt er en del av noen bitcoiners ’shtick, sammen med hatende journalister og sosialisme. Memes og vitser florerer når man sammenligner „Soy Boy“ eller veganske token-fans med hyper-maskuline bitcoinere.

“Det er veldig maskulin å grille. I det ville vesten blir cowboyene alltid sett med denne massive biffen, ”sa ernæringsfysiolog Lorraine Kearney i et telefonintervju. „Spesielt hvis de prøver å løfte vekter og bulk opp, handler det alltid om å spise mer protein.“

Tilbake i 2018 fortalte jeg Ammous at jeg ville prøve kjøttet, om ikke bare for å gløtte når kroppen min ikke magisk forvandlet seg til en mager, middel hodling-maskin.

Til min store forferdelse fikk to uker med et kjøttdiett på 90% meg til å føle meg sterkere, mer energisk og mindre følelsesmessig ustabil enn jeg noen gang hadde vært. Innen den tredje uken sluttet jeg med søtsaker, og legen min la merke til en betydelig forbedring i helsen min, sammenlignet med min siste årlige fysiske.

Som det viser seg er jeg neppe den første liberale kvinnen som blir forelsket i både bitcoin og grillet kjøtt. Tvert imot var forfatteren Amber O’Hearn en av de mest innflytelsesrike forfatterne i de første dagene av kryptokjøtt. Hun har skrevet om sine keto-dietteksperimenter i nesten et tiår.

„Jeg har ikke alle medisiner,“ sa O’Hearn og beskrev hvordan denne dietten hjalp etter hennes bipolare diagnose. „Jeg har aldri hatt symptomer på stemningsforstyrrelse igjen.“

Som alle kryptotrender kan troende virke ganske fanatiske. Zcash-medstifter Zooko Wilcox tvitret til og med at keto-dietter kan bidra til å behandle kreft. (Wilcox og O’Hearn var en gang gift, men har siden videreført sin kjøttevangelisering hver for seg.)

På den annen side sa Kearney at store mengder fett kan bidra til problemer som hjertesykdom. Bitcoin-rovdyr avviser ofte denne advarselen som „falske nyheter“ av media-fiat-mat-industrielle komplekset, helvete for hjernevasking av massene. Selvfølgelig trenger hver citadellboende helt en „mainstream elite“ skurk for å folie sin egen rettferdighet. Imidlertid er r

admin

Zurück nach oben