Crypto Exchange FTX kjøper en portefølje for $ 150 millioner for å utvide detaljhandelen

Cryptocurrency-derivater utveksler FTX har kjøpt den populære porteføljesporingsappen Blockfolio for $ 150 millioner for å få fotfeste i kryptomarkedet.

Avtalen – gjennomført etter ni måneders forhandling – ble avgjort ved hjelp av en kombinasjon av kontanter, krypto og aksjer, begge selskaper detaljerte .

Det er en av de største anskaffelsene i den digitale aktiva-bransjens korte historie

I følge et blogginnlegg som ble publisert 26. august, jobber firmaene for tiden med en detaljhandelsapplikasjon som forventes å passe inn i Bitcoin Circuit eksisterende produkttilbud. Den nyeste appen vil bli gitt ut når som helst fra september. Selskapene ga ikke ytterligere detaljer om den planlagte funksjonen.

For Hong Kong-baserte FTX er planen å utvide seg til personmarkedet ved å utnytte Blockporteføljes popularitet. Appen, som kan skryte av seks millioner brukere og 150 millioner sidevisninger hver måned, lar detaljhandlere spore kryptopriser og overvåke porteføljene deres i sanntid. Mer enn 600 vekslere bruker Blockfolio sine verktøy for å kommunisere med kundene sine.

FTX ble lansert i 2019 og tilbyr en pakke med kryptoderivater som handler med produkter som futures og opsjonskontrakter. Børsen forvalter angivelig 750 millioner dollar i handelsvolum per dag. FTX planlegger også å lansere en desentralisert utveksling (DEX) kalt Serum på Solana blockchain. Blockfolio er målrettet mot å utnytte dette markedet.

Ed Moncada, administrerende direktør og medgründer av Blockfolio, ble sitert av bransjemedier for å si:

Vi tror krypto er i bakgrunnen for mainstream-adopsjon. Så vi er begeistret over potensialet for å forene et av de beste produktteamene i vår bransje med det vi er overbevist om at er den beste utvekslingen i rommet.

I en pressemelding sa FTX at oppkjøpet av Blockfolio representerer „en sjanse til å bringe sin kraftige handelssuite og bransjeledende likviditet til et nytt publikum.“

Børsens administrerende direktør Sam Bankman-Fried la til : „Målet her er å kunne tilby det beste produktet som kan utnytte de lojale som Ed har bygget ut. Det betyr å gi tilgang til Blockfolio til alle enhetene vi har og for hver bruker, koble dem opp til hva som passer dem. ”

FTX-Blockfolio-avtalen er blant de største fusjoner og oppkjøp innen kryptobransjen. Det er mindre enn Binances rapporterte kjøp av $ 400 millioner dollar av Coinmarketcap samt $ 350 millioner fusjoner av Lightyear og Chan, noe som førte til grunnleggelsen av Interstellar. Imidlertid er den større enn Tron-stiftelsens anskaffelse av $ 125 millioner av Bit Torrent.

admin

Zurück nach oben