Ripple Planning Aggressiv utvidelse av XRP Remittance Platform i 2021

Ripples senior visepresident for produktledelse og bedriftsutvikling sier at betalingsfirmaet planlegger en større utvidelse av sin XRP-overføringsplattform neste år.

I et nytt intervju på Lend Academy Podcast skisserer Asheesh Birla tilstanden til Ripples XRP-drevne ODL-produkt (On-Demand Liquidity) og hva som er planlagt for fremtiden.

“Med kryptovalutaproduktet kan du sende til jeg tror tre destinasjoner over hele verden. Vi utvider det aggressivt i 2020 og 2021 …

Vi kommer til å fortsette å utvide ODL, On-Demand Liquidity. Jeg nevnte at dette er i noen få land som destinasjoner. Vi ønsker å få global dekning av det der det er mulig av regulatorene. ”

Birla fremhever MoneyGram og Azimo som to ledende brukere av ODL.

“Trekkraften har vært så god at du vet, 10% av amerikanske dollar til Mexico, som er den største korridoren i verden for overføringer, 10% av den beveger seg nå over blockchain-teknologi, digitale eiendeler og RippleNet.

Så vi har gjort det ganske stort i det på få år etter lanseringen. Så dette er ekte. Folk bruker det. Det er langt overlegen i forhold til den tradisjonelle verdenen der det er tonnevis med overskuddskapital forhåndsposisjonert rundt om i verden bare for å lette betalinger som er sprø. Det fjerner mye av det, for nå stoler du på en digital ressurs. Du stoler ikke på at disse store megabankene flytter pengene dine. “

Fremover sier Birla at Ripple kan fokusere på e-handelsbetalinger etter den nylige lanseringen av sin nye låneplattform.

„Jeg tror, ​​du vet, det er andre områder så vel som å lytte, du låner ned, du får nedbetalinger som åpner opp for mange andre, du vet, hvite rom for oss å innovere også. Spesielt er e-handel. Jeg tror med COVID har du sett en eksplosjon i veksten av e-handel.

Jeg tror ikke du har den rette økonomiske infrastrukturen for å støtte slike selskaper, så det gleder jeg meg veldig til når det gjelder å innovere og bygge for det kommende året. „

admin

Zurück nach oben